torek, 4. december 2012

Mian Xiang-kitajsko branje obraza/Mian Xiang- chinese Face reading 16.del/16.part

PALAČA OZEMLJA/ THE PROPERTY PALACE

Palača predstavlja naše imetje in najpomembnejše naš dom, prostor v katerem živimo. Če želimo določiti  koliko lastnine bomo imeli, moramo to palačo gledati skupaj s palačo bogastva. Ta palača se nahaja med obrvmi in očmi.

This palace present our most important asset and our home, a place in which we live. If we want to determine how much property we have, we have to look at this  palace and wealth palace. 
 This palace is located between the eyebrows and eyes.
Za to območje si želimo da je široko in lepo definirano, kar prikazuje hiši brez problemov in dobre življenjske pogoje. Če je to območje ozko, torej da so obrvi blizu oči pomeni, da oseba raje živi v manjši hiši, in da lahko živijo tudi v stanovanjih. Če pa je območje široko pa oseba raje živi v veliki hiši, ali pa da ima zdraven hiše še vrt in veliko prostora.  Temnejši madeži okrog tega območja pomenijo, da dom ni srečen in da je veliko družinskih problemov v njem.

The area you want to be nice and wide defined, which shows the house with no problems and good living conditions. If the area is narrow, so that the eyebrow close eye means that a person rather live in a smaller house, and that they can live in apartments. However, if the area is wide then  a person lives rather in a big house, or to have a big house with a garden and plenty of space. Darker spots around this area mean that home is not happy and that is a lot of family problems in it.



Ni komentarjev:

Objavite komentar