torek, 4. december 2012

Mian Xiang-kitajsko branje obraza/Mian Xiang- chinese Face reading 14.del/14.part

PALAČA KARIERE/ CAREER PALACE

Palača zajema  leta 15, 19, 22, 25 in 28, pove nam kakšno pozicijo, status bo imela oseba v življenju torej v družbi, zasebno in tam kjer bo zaposlena. To točko moramo pogledati iz več strani, da lahko vse določimo. Palača kariere mora biti visoka, torej visoko čelo, kar pomeni uspeh. Visoko čelo je tisto na katero položimo 5 prstov a se še ne dotika lasišča, vse kar je manj kot 5 prstov je nizko čelo.

The palace comprises of 15, 19, 22, 25 and 28, tell us what kind of position, status person will have in life therefore in a society where private and there will be employed. This point we need to look in more than one page, you can determine all. Palace career must be high, so high forehead, which means success. High forehead is what you put on five fingers but not touch the scalp, all of which is less than 5 fingers is low forehead


Področje tudi ne sme biti izbočeno, vbočeno na kakem predelu, mora biti brez brazgotin, mora biti visoko in ravno. Dobro območje mora biti visoko in široko. Bolj je območje neravno več ovir boste imeli na svoji poti. Za dobre politike je potrebna kvadratasto in visoko čelo. Nizko čelo pomeni ljudi, ki ne morejo delati v  multinacionalnih podjetjih ali delati kot politik. Te osebe tudi niso tako intelektualne, najboljši so v delih ko ne rabijo dosti razmišljati, intelektualno analizirati situacije, dobri pa so v fizičnih delih. V življenju tudi prej začnejo delati.

Čelo nam tudi pove kakšno vrsto službe naj oseba opravlja.

Region is not the best to  be convex, concave at a given area, must be free of scars, should be high and straight. Good range should be high and wide. The more uneven the region will have more obstacles in their path. For a good policy is required square and high forehead. Low-brow means people who can not work in multinational companies or work as a politician. These people are not so intellectual, the best parts are when you do not have a lot of thinking, intellectually analyze situations, but are in good physical parts. In Life earlier start working.

Forehead tells us what kind of service to a person performs.

Čelo, ki izstopa pomeni, da oseba razmišlja počasi.
Če pa recimo čelo izstopa, brada pa se izgublja( spodnja slika), to pomeni,  da počasi razmišlja a hitro ukrepa. Tako se recimo odloča en teden, ampak ko se odloči hitro ukrepa.

Forehead that stands out is that the person thinks slowly.If, say, forehead stand, chin and is lost (see picture below), this means that considering a slow rapidly. Thus, for example, decided a week, but when he decides to act swiftly.
Če čelo in brada izstopata, to pomeni da oseba počasi razmišlja in se počasi odloča. Če je čelo usmerjeno nazaj, pa oseba hitro razmišlja a ne pride zmeraj do pravih razmišljanj. Glede teh opažanj ji lahko svetujete katera kariera je primerna za osebo. Če se na tem področju pojavijo vene, ampak samo na tem področju, to pomeni, da je oseba zelo spriritualne narave, ti se ponavadi odločajo za religiozne študije. Kakoršne koli poškodbe na tem predelu, torej na brazgotine , to pomeni na poškodbe kariere, torej ovire v karieri in nazadovanja. Tudi kar se tiče barve čela, mora biti čisto in sveža koža, obarvanja na enem mestu pomenijo težave v karieri. Uspešni ljudje, torej kreativni in inovativni podjetniki imajo ponavadi široko in polno čelo. Pomembno je tudi da je čelo mesnato, to označuje praktične sposobnosti, sposobnost za delo z ljudmi.

If forehead and chin stand, it means that the person slowly think and  slowly decide. If the forehead directed back to the person thinking quickly but not always come to the right thinking. Given these observations, it can advise which career is suitable for the person. If you are in this area occur vein, but only in this area, it means that the person spriritualne very nature, they usually opt for religious studies. If is any damage in this area, so the scars, this means damage to his career, so obstacles and setbacks in his career. Even in terms of color forehead, must be clean and fresh skin color in one place means problems in his career. Successful people, so creative and innovative entrepreneurs tend to have a broad and full forehead. It is also important that the fleshy forehead, it indicates the practical skills, the ability to work with people.

Ni komentarjev:

Objavite komentar